Branchevereniging

 


 

Kantoor meldingen
Openingstijden en feestdagen

Kijk voor actuele openingstijden en feestdagen op onze pagina A&O Kantoor Meldingen.

Branchevereniging

Horus Branchevereniging

Horus is de branchevereniging voor wettelijk vertegenwoordigers. De ongeveer 600 aangesloten organisaties zijn actief in beschermingsbewind, mentorschap, curatele en inkomensbeheer. Gezamenlijk bieden zij ondersteuning aan ruim 80.000 cliënten. Horus en haar leden zorgen ervoor dat mensen waardig mee kunnen komen in het Nederland van nu.
Kwaliteitswaarborg

Horus is een gewaardeerd gesprekspartner van diverse ministeries, kantonrechters uit het familierecht, het LOVCK & Toezicht en verschillende gemeenten en gemeentelijke instanties. Ook leggen wij contact tussen de diverse organisaties onderling en proberen we samenwerkingsverbanden tot stand te brengen.

Aangesloten leden voldoen aan hoge kwaliteitseisen en beoefenen hun vak op een professionele manier. Het Horus-lidmaatschap is een kwaliteitswaarborg, zowel voor de leden als ook voor de buitenwacht.

Bron: https://www.horus.nl/onze-leden/

 

 

Stichting FTI

In de wet op het financieel toezicht (Wft) is opgenomen dat wanneer een bedrijf of instelling een betaal- en/of spaarrekening voor een cliënt wil openen en/of beheren, in principe een vergunning nodig is als financieel dienstverlener. De AFM verstrekt deze vergunning.

Horus richtte de separate stichting ‘Stichting Financieel Toezicht Inkomensbeheer’ (Stichting FTI) op. Deze stichting heeft een collectieve vergunning bij de AFM om te kunnen bemiddelen bij het openen van betaal- en/of spaarrekeningen en elektronisch geld. Horus-leden kunnen zich bij deze stichting aansluiten en zo gebruik maken van de collectieve vergunning. Deze beperkt zich tot de volgende activiteiten:

  • Bemiddelen in elektronisch geld
  • Bemiddelen in spaarrekeningen
  • Bemiddelen in betaalrekeningen

Bron: https://www.horus.nl/lidmaatschap/stichting-fti/

Contactgegevens

Postadres
A&O Bewindvoering
Postbus 9351
1800 GJ Alkmaar

 

KvK 55760473

Openingstijden

Telefonische openingstijden
Iedere werkdag (ma t/m vrij)
van 10:00 tot 12:00 uur

 

(T) (070) 770 90 44
(F) (070) 770 90 45
info@aobewindvoering.nl

Feedback